neděle 28. října 2012

Další zvířecí povídání

Včera měla naše kočičí princezna pět týdnů, přesněji 35 dní. Díky tomu, že zůstala sama roste jako z vody. Z takového malého tenkého válečku nám vyrostla pěkně kulaťoučká potvůrka. Ve středu když jsme přijeli na chaloupku, už na nás koukala z domečku a nebojácně se očichávala s Nelou. Dneska poprvé z domečku vyskočila a pobíhala po dvorku. Na to jak je kulaťoučká, tak běhá jak malý ďáblík. Vůbec se nebojí a všude strká ten svůj zvědavý čumáček. Překvapilo mě, že se vůbec nebojí Nelinky. Ta ji ze začátku jen tak očichávala a pak začaly obě řádit. Občas se k nim přidala Betynka a Micka vše pozorovala z okenní římsy. Takové kotě jsme tedy ještě neměli. Jen doufám, že nebude vyskakovat v týdnu, kdy tady nebudeme, protože se nedokáže sama vrátit a Micka ji asi do boudy nedá, tak aby nezmrzla. Nela si po chvilce Majdu (Mášu, Mišku), každý jí říkáme jinak, spletla s plyšákem a vzala ji za krk a přenášela po dvorku. A ta malá potvůrka ještě na ni dorážela. Musela se asi vyřádit, protože jsem ji po chvilce položila na seno a usnula jako když ji do vody hodí. Ani nepostřehla, že jsme ji zateplovali domeček. Rija








8 komentářů:

  1. To jsou nádherné fotky Rijko, není nad zvířecí miláčky ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, každé zvíře je jiné a všechny jsou to moje sluníčka. Než jsem si je pořídila, netušila jsem, jak příjemně mi s nimi bude.

      Vymazat
  2. To kotatko je roztomile,hezke povidani.

    OdpovědětVymazat
  3. Koťátko je úžasný... tak to vypadá,že to letos k vám na chaloupku zase nestihnu:-(((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni neboj určitě nám to jednou výjde. A teď už toho k vidění moc není, tak nesmutni, přijedeš na jaře.

      Vymazat
  4. Ta je nádherňoučká :-) Všechna Tvoje zvířátka jsou povedená :-)

    OdpovědětVymazat
  5. To je nádherný plyšáček! Mohl by spát v té botě nebo v misce na jídlo! Vidím, že se má bujně do světa, to je dobře. Ostatní zvířátka jsou také pěkná. Povídání je miloučké a přiblížilo, co vše se u vás dělo nového. Hodně se mi líbí poslední fotka, tam je živo!

    OdpovědětVymazat