pondělí 8. října 2012

Medvídkový


Za poslední týden se mi rozrostla sbírka medvídků o tři krásné medvídky. Medvídka s bílou mašlí jsem dostala od kamarádky, medvídka s hnědou mašlí od manžela a medvědici v bílých šatičkách jsem si koupila minulý týden v úterý v Jihlavě.

A aby těch plyšáků nebylo moc, tak přidám fotky chlupatých mazlíčků. Z Betynky začíná být kočiččí slečna a ten svůj zvědavý čumák strčí skoro všude. No a Micka ta má spoustu práce s miminem. Tím, že zbylo jediné kotě, tak se z malého válečku stal docela pěkný pucík. Doufám, že než příjde pořádná zima bude běhat. Moc vám děkuji za krásné komentáře. které pokaždé potěší. Přeji krásný večer Rija



8 komentářů:

  1. To je ale plyšáku, ať živých či vycpaných. Bílá medvědice mi připomíná Betynku :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Rijo, to je tak roztomilý "zvěřinec". Sbírka méďů i kočiček se mi moc líbí (a k tomu ten starý psací stroj - dokonalý poklad). ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vivi moc děkuji za návštěvu. Psací stroj je opravdu poklad. Manžel mi na něm skládal básničky, když jsme spolu chodili.

      Vymazat
  3. Medvídci a kočičky to by bylo něco pro mé děti. Eliška už několik let touží po kočičce, nechce na vánoce nic jiného. A já se ptá...přežije kočička se 3 dětmi, z toho se 2 autisty, 3 křečky a s Betynkou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Amelko, mohla by si zvyknout, ale nevím zda by si Betynka zvykla na kočičku. Nela naše kočky bere a hrají si společně, alë chvíli to trvalo než si kočky na ni zvykly.

      Vymazat
  4. Tedy tady je ale krásných zvířátek :o) Martina

    OdpovědětVymazat
  5. Kočičky jsou krásné.Jaruško,máš na mém blogu dáreček.

    OdpovědětVymazat