čtvrtek 26. července 2012

Krabice na poklady

Určitě máte doma spoustu drobností, pohledů, lístečků s milými slůvky, od báječných lidí a přátel a je vám líto tyto drobnosti vyhodit. Všude zavazí a přemýšlíte kam s nimi. Za poslední dobu se mi takových milých drodnůstek nashromáždilo víc a já pořád nevěděla kam s nimi. Tento problém včera vyřešila moje kamarádka, která mi darovala úžasnou krabičku, vhodnou právě na takovéhle drobnosti. A protože je to kamarádka, tak mi udělala přímo dvojnásobnou radost. Poprvé, když jsem si představila, že mi z šuplíku zmizí povalující se kartičky, lístečky a drobnosti a podruhé když jsem na víku krabice viděla dekor medvídků. Ona totiž ví, že mám zálibu v medvědech a jedno jestli jsou plyšoví, dřevění, porcelánoví nebo na látce či papíru. Prostě jsou to medvědi. První drobnosti jsem už nastěhovala do krabice a maličko poodhalím svá tajemství. Rija

2 komentáře:

  1. Krabička je nádherná, já mám na ně vyloženě úchylku :-) Ty jsi medvídková? Tihle vypadají tak krásně plyšově, muchlavě :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, bohužel jsem mírně infantilní, jak kdysi řeklo moje starší dítko. Před pár lety jsem si přála jednoho medvídka na dekoraci, čerstvě opravené chaloupky a trošku se mi to zvrtlo a dnes jich mám mnoho.

      Vymazat