čtvrtek 7. června 2012

Z medvěda opět plyšákem

Ano je to tak. Dneska jsme byly s Nelou na stříhání. Za chvíli tu máme prázdniny a Nela bude celé prázdniny na chaloupce, takže jsem ji nechala ostříhat, aby mohla řádit s kočkami. Ještě včera večer vypadala jako malý lední medvídek a dneska je z ní malý plyšáček. Sice ještě trošku trucuje, ale zítra už bude zase řádit na chaloupce. Přejeme vám s Nelou krásnou dobrou noc. Rija



4 komentáře:

  1. To je fešanda, panečku, vyložená manekýna :-) Nás to čeká taky... Včera jsem jí koupala, ale když ona se pak absolutně nenechá česat. Podle toho pak vypadá tak srst vypadá. Má to zacuchané a pěkné dredy.

    OdpovědětVymazat
  2. Ivanko, my jsme včera dostaly od holičky pochvalu. Neměli jsme ani jediný dred. Taky byla za necelou hodinku hotová. Nelinka se taky hrozně nerada česala, ale teď si sednu na podlahu, vezmu ji k sobě a hezky pomaličku češu a prokládám nějakou dobrotkou. Jen po koupání ji češu a fénuji na stole, ale to naštěstí jde dobře, když není zadredovaná. Uvidíš, že si Adélka časem také zvykne na česání. Já jak beru hřeben do ruky, tak Nela se krčí, ale dojde.

    OdpovědětVymazat
  3. Tedy to je ale fešanda krásná plyšová :o)Matina

    OdpovědětVymazat
  4. Je náádherná, krásná, úžasnáá. Betku nestíhám česat, asi bude taky pěkně zachumlaná, chjoo. Když ten den je tak krátkej.

    OdpovědětVymazat