neděle 24. června 2012

Kamení a zahrádka




Přeji krásný rozžhavený večer. Zůstali jsme dneska ještě na chaloupce, protože na bytě bychom v těchto vedrech nejspíš umřeli a v noci se nedá pořádně spát. Od rána jsme byli skoro celý den venku. Pravidelnou ranní kávu jsme si vypili v pergole a vyrazili na lov kamenů. Můj manžel jednou určitě skončí v nebi. Přestože nemůže kameny ani vidět, stejně se mnou jede pro další. Pár kilometrů od nás, rozorali mez a ta je plná krásných kamenů, no nechte je tam. Za půlhodinky jsme si domů vezli plný vozík kamení. Pár jsem jich použila, ale většina zatím leží ve vozíku. Ty vedra mi opravdu nedělají dobře, takže moje výkony bych popsala, že jsem rychlá jako šnek. Měla jsem v plánu začít likvidovat pravé úhly, které mi manžel na zahrádce vytvořil. V tomhle je dost těžké žít s technikem, pro něj jsou pravé úhly naprosto všude, bohužel já jeho nadšení nesdílím. K vytvoření obrubníků, chci použít zbytky dlažby, aby na lem krásně vjelo kolečko sekačky a nelikvidovala mi rostlinky kolem. Nakonec jsme místo práce jeli popřát tetě k narozeninám a pak se jeli projet na kole. Chtěla jsem udělat pár fotek, ale mám plnou kartu a nebyl zatím čas ji vyčistit. Tak jen pár z naší zahrádky. Nevím kdy se příště ozvu, mám před sebou náročný týden a pokud vše půjde podle plánu, tak v sobotu poputují dvě koťátka do služby a my na dovolenou. Proto vám pro jistotu popřeji krásný začátek prázdnin a pohodový týden Rija a Nela s kocourkem.











4 komentáře:

  1. Rijo, teplo opravdu závidím. U nás je velehnusně :-( A kam letos vyrážíte? Přeju ti, aby se vám dovolená vydařila, aby bylo pěkné počasí a také aby jste si odpočinuli. Zkrátka štˇastnou cestu! ☼☼☼
    evice

    OdpovědětVymazat
  2. Tak pokud jde o šutříky do zahrádky, báječně by sis rozuměla s mým tatínkem... když v roce 2003 opadla povodeň na Berounce, v jejích zákrutech se objevilo neuvěřitelné množství nádherných oblázků... tatínek jich navozil domů několik (desítek) vozíků... úspěšný boj s technikem a krásnou dovolenou!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Na kameny a kamínky je ulítlí můj Tomáš --jedeme autem a kolirát zastavuje a nakládá a nakládá.... :o))))
    Přeju ÚŽASNOU DOVOLENOU A KRÁSNÉ ZÁŽITKY.Martina :o)

    OdpovědětVymazat
  4. Kávička na zahrádce je dokonalost sama :-) Naštěstí jsem si jí tento víkend užila.
    Šutříky budou nádherné, kluk si z každé cesty přiveze jeden na památku. Jednou žádný kámen nebyl k dispozici, tak přitáhl aspoň dlažební kostku :-)
    Koťátko už jsou veliká! A jak to Nelince sluší! :-)

    OdpovědětVymazat