pondělí 10. září 2012

Vůně nových knih

Dneska cestou z práce jsem šla se synem nakoupit nějaké nové oblečení. No je vě věku, kdy se potřebuje líbit. Využila jsem toho také a koupila si nové kalhoty, když se má ochladit, tak ať mám co na sebe. Pak rychle nakoupit něco k večeři. Nevím jak to máte vy, ale s dospělými syny je lednice neustále prázdná. A z potravin rychle domů. Jenže ouha, cesta vede kolem knihkupectví. No a protože jsem tam už nějaký ten pátek nebyla, tak jen nakouknu a nasaji vůni knih a půjdu pryč. To by mi ale nesměla do oka padnout další kniha od Kláry Trnkové. Té jsem přeci nemohla odolat a nějaký ten recept na dobrý čajík se vždycky hodí. Protože mám za sebou hodinku v bazénu, tak se jdu uložit do postele s knihou v ruce a vám přeji krásný večer. Rija

7 komentářů:

  1. Knížky krásně voní. Nejen ty nové v knihkupectví, ale i ty staré ve skladech v knihovně...

    OdpovědětVymazat
  2. Ivanko, to máš pravdu. Ale nové voní tak jinak. Ještě mám zálusk na dvě jiné knihy. Jednu v knize ještě mají a druhá už je vyprodaná. Do výplaty tam snad počká.

    OdpovědětVymazat
  3. U nás je to také tak:-)Krásné úlovky,miluji knížky!Hezký den přeji:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Také miluju vůni knih a musím ale přiznat že v knihkupectví už jsem dlouho nebyla :o( Martina

    OdpovědětVymazat
  5. Knihy krasne voni tim inkoustem a cistym papirem,skoda ze to po case strati tu vuni ,ale to je jedno hlavne ze se dobre ctou.Jo s teenagers je to tezke oni vy co chteji a my tomu vetsinou nerozumime tak si musi vybrat sami.

    OdpovědětVymazat
  6. Miluji vůni knih a dobrý čaj s někým milým.

    OdpovědětVymazat
  7. Vůni knih a papíru miluji. Kdysi jsem chodívala často do papírnictví, abych nasála onu vůni. I tato knížka vypadá velice zajímavě, podívám se po nich v naší knihovně. Jo a s dospívajícími syny jsem neměla takové hladové problémy, mně jedli prostě normálně, nevím, čím to. :-)

    OdpovědětVymazat