čtvrtek 6. března 2014

Jarní sestřih

Zahrádka už je na jaro skoro připravená, takže teď přišla na řadu Nela. Po týdnu volna na chaloupce a pomalu celodenním běhání po zahradě, tvoření nových záhonků a uklízení, při čemž samozřejmě nemohla chybět. Vypadala Nela jako kdybychom ji právě nalezli někde na smetišti. Včera jsem ji vykoupala, vyčesala a neustále ze strsti vykukovaly kousky trávy a mechu. Byl nejvyšší čas ji ostříhat. Kupodivu dneska byla celkem klidná a tak jsme byly za třičtvrtě hodinky hotové a zvládly jsme i hodinovou procházku za světla. Za odměnu jsem jí koupila dobrotky a zatím se ani netváří uraženě. Jen se nechce mazlit. To příjde večer. Takže jediná kdo není na přichod jara připraven, jsem zase jako obvykle já. Nezbýva než to co nejdříve napravit. Přeji vám krásný večer a pohodový víkend. Rija
Před koupelí

Už čistá bílá, jako malá lední medvídek

A jako ovečka

8 komentářů:

  1. Mě se líbí víc chundelatá:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko mě sice taky, ale chundelatá srst a pomocník na zahradě k sobě moc nejdou. Víš jaký je to boj ji vytahovat z chlupů bodláky a různé suché lepivé trávy. Kousky bodláků nacházela holička ještě dneska. Jarní sestřih je nezbytnost pro volný pobyt v přírodě.

      Vymazat
  2. Rijo je krásná! Já bojuji, když stříháme drápky... bez asistence dalších rukou bych se neobešla neboť bych byla celá pokousaná:( Hezký večer a pusu Nelince. L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, pusu dám zítra nějak ji to zmohlo, tak spí. Já ji zvládám vykoupat a vyfénovat, veškerou další úpravu svěřuji holičce, protože u té drží a nehne se.

      Vymazat
  3. Moc jí to sluší, Betka už má taky jarní sestřih.

    OdpovědětVymazat
  4. krásná Nelinka,jako andílek :)))...Šárka

    OdpovědětVymazat
  5. Nelinka je nádherná, krásně prokoukla. Adélka taky u holičky drží, né jako doma :-) Ale když jí stříhá na nožičkách, to je šílený řev...

    OdpovědětVymazat
  6. To je hezounká, jako obláček.
    IVA

    OdpovědětVymazat