sobota 11. května 2013

Jednou do roka

Rok se sešel s rokem a já jsem opět o rok starší a možná i zkušenější, to nemůžu posoudit. Chvíli jsem vzpomínala, co mě všechno potkalo a co jsem zažila. Musím přiznat, že byl úspěšný a celkem pohodový. Docela i zdravotně to šlo. Je fajn, když bolí jen vlastní kosti:-)) Prvním dárečkem mě překvapil už před týdnem manžel. Pořídil mi nového mazlíčka. A co že to vlastně je? Nový fotoaparát. Přestože ten předchozí byl jenom rok starý, tak nejspíš nevydržel moji fotící akčnost a po novém roce se odporoučel. Máme doma sice ještě jeden, ale trošku objemnější a jen tak lehce se nevejde do dámské kabelky a já ho nosím s sebou pořád a všude. No a tenhle nový mazlíček toho umí celkem dost a tak manžel naznal, že když mi dá novou hračku nebudu tolik zlobit a on bude mít klid. Tolik brouků, pavouků a jiné další havěti jsem už dlouho nezkoušela nafotit a tak rozštelovaný foťák jsem už taky dlouho neměla. Hračka je to opravdu nádherná a posledních pár příspěvků už má fotky z něj. Doufám, že se brzy naučím  pořádně fotit. Další dáreček jsem dostala od maminky, kytičku konvalinek. Konvalinky patří k dalším oblíbeným kytičkám. Už to patří k rodinné tradici, že mi maminka každý rok natrhá kytičku. První oslavu jsem měla včera v práci. Kolegové nezklamali a tak mám krásnou fialovou kytku a fialový dáreček, krásný svícen. Jo fialová už tak nějak patří ke mě. A k tomu pár maličkostí navíc. Holky jste mě pěkně dojaly a moc vám děkuji. Kytičky jsem ještě večer nasadila a hned na ně padal tolik přivolávaný déšť. Manžel mi ještě přinesl kytku. Přála jsem si růžičku do skalky. Nakonec se mi sešly hned tři. Jednu pidi od kolegyně jsem nasadila do skalky, od manžela krásně zdobí bedýnku od kamarádky a třetí od syna, ke Dni matek, zdobí stolek v obýváku. Radostí jsem nevěděla na co koukat dřív a to jsem neměla tušení, že mě čeká ještě jedno překvápko. Kluci mi pořídily nádheru do zahrádky. Soška děvčátka, je sice těžká jak hrom, ale může být celoročně venku a do květináčku si ještě můžu nasadit nějakou kytičku. Tak teď honem nějakou krásnou sehnat. Všem moc děkuji za přáníčka a dárečky a teď to zdravíčko musí přijít. Moc díky Rija
Samá kytička

Hádejte na co bude sloužit pletený válec?

Nazdobená bedýnka

A další dárečky

Fialové karafiáty jsem ještě neviděla

Děvčátko s vozíčkem

Růže od syna

Nový mazlíček

Konvalinky provoněly celou místnost

19 komentářů:

  1. Milá Rijuško...přijmi ode mě přání všeho nejlepího k tvým narozeninám !!!
    Ať jsi hlavně hodně zdravá a to ostatní už přijde.
    Pa pa Martina ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Přeji vše nejlepší k narozeninám, hodně zdraví a plno hezkých fotek z nového foťáku!
    Iva a Adélka

    OdpovědětVymazat
  3. Jaruško,všechno nejlepší k narozeninám,hlavně hodně zdraví.Dostala jsi krásné dárky,foťáček je super,to budou fotečky.

    OdpovědětVymazat
  4. krásné. Tak se připojuji do řady gratulantů a přeji hlavně pevné zdraví a taky aby všechny ty kytičky krásně kvetly a voněly a dělaly dlouho radost.:)

    OdpovědětVymazat
  5. Moje milá zlatá Jaruško! Přeji Ti všechno nejlepší. Pevné zdraví, pevné nervy, štěstí a lásku. Soška holčičky je moooooc krásná. Zdravím. Tina

    OdpovědětVymazat
  6. Dobry den :-), za prve mic gratuluji k narozeninam dale gratukuji k Lumux je to vyborny fotak mela jsem jej a za treti chci rict ze mate uzasne prijemny blog. Chodim sem moc rada a rada ctu vase postrehy ze zivota.

    Jen tak dal
    Radana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za návštěvu a blahopřání. Jsem ráda, že se vám u mě líbí.

      Vymazat
  7. Jaruško též přeji vše nej .....
    Oni ti muži to maj dobře vymyšlené .... manželka má hračku a oni klid:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  8. Jaruško, krásné narozeniny:-))))Ať se ti dobře fotí:-)Věra

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Rijo, i já přeji všechno nej k narozeninám!
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné narozeniny! Foťáček vypadá moc dobře. Fialový karafiát jsem taky asi ještě neviděla.

    OdpovědětVymazat