úterý 6. března 2018

Knihy a zase samé knihy

Chtěla bych poděkovat všem, kdo se tady zastaví a zanechají milé slůvko. Slibuji, že budu víc reagovat, to se mi opravdu moc nedaří. Mám teď takové rozlítané období., přiletím, začnu něco dělat a ještě nemám hotovo a letím někam jinam. Snažím se vydržet na jednom místě déle, ale vůbec se mi to nedaří. Doufám, že mě to přejde, než se z toho sama zblázním :-))). Někdy mám pocit, že musím zvládnout, vše ač jen pomyslím, a pak jsem rozčarovaná, že se mi to nedaří. Taky mám problém vybrat si zálibu, které se budu věnovat. Trošku se mi rozrůstají a já mám problém, co dřív. Dnes po práci jsem byla objednaná na masáž. Pokaždé se moc těším, až mi šikovné ruce mé masérky uleví. Ještě než jsem došla na masáž zaběhla jsem do knihkupectví, protože mi psali, že objednané knihy už pro mě mají připravené. Původně jsem si šla pro dvě, ale nakonec jsem si koupila tři. A hned mám o dilema víc, mám číst, nebo šít či vyšívat? Pro dnešek to vidím na vodorovnou polohu s malými bílými tlapkami za krkem (to je ta příjemnější varianta, většinou mám tlapky zaražené pod žebry). Knihy na mě počkají v knihovně. Každá je o něčem jiném, ale mají společné téma - láska. Přeji vám všem krásný zbytek večera a příjemné sny. Rija



3 komentáře:

  1. Někdy to mám taky tak. Chci zkusit tohle a tamto, do toho rozečtená knížka, kterou už musím vrátit do knihovny... Ve finále pořádně neudělám nic, ale hlavně - nic z toho si pořádně neužiju. Pak mi dojde, že je potřeba zpomalit. Všechno chce svůj čas. Zítra je taky den.
    Měj se fajn. Pa.

    OdpovědětVymazat
  2. Někdy se to tak Rijo vyvine, asi každému z nás. Já mám také hodně zálib a musím korigovat. Mám rozečtenou knížku, pěknou, a nesáhla jsem na ni týden. Pletu, šiju a vše s radostí a elánem, tak tě chápu. Chce to vnitřně si sama říct, co ten den budu dělat a prostě to za každou cenu dodržet :o)).
    TAk držím palce.
    Ála

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný výběr! Dopisy, které nikdo nečetl, se ti budou určitě líbit. Poldark a Woodová si na mě budou muset ještě chvíli počkat .-) A jinak jsme na tom úplně stejně. Nevím, jestli dřív vyšívat, šít nebo číst :-) Přitom řešení se nabízí - audioknihy! .-)
    Pěkné dny, ať už s knihou nebo jehličkou!
    evice

    OdpovědětVymazat