pátek 18. září 2015

Procházky

Musím přiznat, že si dny na vesnici opravdu užívám. Vlastně my všichni si je užíváme. Nela je šťastná, že má přes den klid a odpoledne může volně běhat po polích. Celý týden bylo tak nádherně, že jsem na procházky brala i foťák a zkoušela zachytit tu krásu okamžiku. Některé fotky jsou povedené. Bohužel na objektivu mám nějakou šmouhu a nedaří se mi ji odstranit. Nejspíš budu muset odnést foťák do servisu. Už je vidět, že se dny zkracují a sluníčko zapadá mnohem dřív než v létě.  Naštěstí je stále teplo, tak můžeme stále podnikat dlouhé cesty po okolí. Nejkrásnější je nebe. Každý den je jiné, nové a krásné. Na stromech zatím není poznat, že se blíží podzim. Škoda jen, že se nedá zachytit vůně. Jak fouká větřík a dny se blíží k podzimu, dny tak zvláštně voní. Prostě je tady překrásně. Dneska jsme se vydali k trati a chtěli dojít k řece, jenže nás zaskočil deštík. Nakonec jsme se obrátili k domovu, ale než jsme přišli domů, bylo po dešti. Mějte krásný a pohodový víkend. Rija





















4 komentáře:

  1. Rijo krásné procházky máte a kolem sebe krásnou přírodu!!
    My na procházky nechodíme... každý den s pesanama hraje moje drahá polovička tenis na zahradě :) ... na procházky chodíme v zimě do lesa!!
    Užívejte si klidu a krásy venkova, krásný víkend přeji, Renča

    OdpovědětVymazat
  2. Povedené fotky a hezká příroda. Hezkou neděli. M.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky a milé povídání. My momentálně na procházky nechodíme. Natírám chemikovi desky do výminku. Štětec mi za těch čtrnáct dnů přirostl k ruce. Přeju hezké podzimní dny. Užívej si chaloupky.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to já se daleko více než na letní procházky těším na to, až si zapnu tu klimošku, kterou nám relativně nedávno zprovoznila tato firma, díky které jsme mohli mít nejen super sestavu, ale dokonce i montáž zdarma :) Což je dle mého moc fajn. Mějte se krásně.

    OdpovědětVymazat