středa 22. října 2014

Jak chutná moc

Opět uběhl nějaký čas od doby,  kdy jsem byla naposledy v divadle. Takže když se mi naskytla příležitost byla jsem moc ráda.  Věděla jsem,  že to bude trošku těžší kus, ale člověk by měl videt i dila nad kterými se musí zamyslet.  A tentokrát šlo i o kousek nostalgie.  Jeli jsme do Brna do Reduty. Před 26 lety jsem tam poznala manžela.  Jen tentokrát to bylo mnohem náročnější představení.Divadlo před párlety prošlo rekonstrukcí a z původního divadla zbyla jen venkovní podoba, bohužel. Čekala jsem alespoň pohled do zrcadla :-))). Předlohu napsal Ladislav Mňačko a děj se odehrává v padesátých letech minulého století. Jen se přiznám, že jsem od představení čekala mnohem víc. Jestli se zadaří, tak před Vánocemi bychom mohli jet do Prahy. Rija
Foto internet

2 komentáře:

  1. Souhlasím s tím, že jsou představení co otevřou mysl a ukáží i druhý pohled....to mi bylo ukázáno na představení Podivný případ se psem....má to hloubku ;-)
    S hezkým pozdravením....pherenis

    OdpovědětVymazat
  2. Jak chutná moc jsem četla jako knížku, když jsem byla mladá. Moc se mi líbila, byla to tenkrát zakázaná literatura. Nedovedu si to představit jako divadelní představení. Moc záleží na režisérovi, jak takové téma zvládne.

    OdpovědětVymazat