pondělí 1. dubna 2013

Překvapení

Tak máme před sebou první dubnový týden. Bude kratší a ještě o víkendu mě čeká dámská jízda, na kterou se moc těším. Dneska večer mě překvapil manžel. Přesně za dvacet dní máme s manželem 25 výročí, kdy jsme se krásně a romanticky seznámili v divadle. No a manžel mi dneska povídá, tady máš dárek k výročí, já bych to nevadržel a ty by jsi se zítra asi divila a podává mi krabičku se soupravou šperků. V týdnu se mi dostala do rukou souprava šperků Swarovski, v mé oblíbené barvě. Už pár šperků od něj mám, právě od manžela a moc se mi líbí. Tahle souprava mě zaujala barvou. Určitě by jste čekali opět fialovou, ale tentokrát jsem podlehla vínové. Musím říct, že kolegyně je pěkná potvora, Liduš promiň a manžel miláček. Syn se divil, co všechno se u nás slaví, ale musíte uznat, že když se sejdou dva lidé, kteří si rozumí a vzájemně milují a přátelí už čtvrt století - i když jen od seznámení - tak to za oslavu stojí. Večeři si necháme až na 21. dubna. Rija


8 komentářů:

  1. Předem přijmi gratulaci k výběru manžela! :-)
    Manžel mi koupil již v lednu na slevomatu soupravu Swarovski, s andělíčky. A rovnou mi ji dal k svátku (mám ho v dubnu), že by na to určitě do té doby zapomněl :-)Na rozdíl od něj jsem to ještě vydržela a vezmu si ji opravdu až po svátku!
    Tvá souprava je nádherná, barva působí až démonicky...

    OdpovědětVymazat
  2. Krasna souprava ke krasnemu vyroci.Libi se mi jak je vsechno tak pekne zvesene ze to vypada jako oci ,nos a naspulena pusa.Opravdu moc hezky darek.

    OdpovědětVymazat
  3. Rijo, moc moc gratuluju ke krásnému hranatému výročí! Šperky jsou krásné, manžel je opravdu miláček :o) pa, L.

    OdpovědětVymazat
  4. Rijo, i já posílá gratulaci a jsem moc ráda, že čtvrt století nejsem v manželství šťastná a spokojená sama. My budeme slavit až v srpnu :o)
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Rijo, tak to je nádherné překvapení! Moc krásné šperky! A také se přidávám a gratuluji k výročí! M.

    OdpovědětVymazat
  6. Tedy páni Rijko to je ale krása :o) A moc gratuluju k Vašemu krásnému výročí :o) Měj se krásně.Martina

    OdpovědětVymazat
  7. Holky moc vám děkuji, dělám si teď z manžela legraci, že nechci vidět jaký dárek dostanu, až budeme slavit takové výročí svatby:-)))))

    OdpovědětVymazat