čtvrtek 14. února 2013

Valentýn

Nechci tady psát o historii tohoto dne, nechci ani rozebírat, jestli slavit a nebo ne, jestli přebírat americké tradice. O ničem z toho nechci psát. Můj manžel říká, že se má využít každé příležitosti, kdy si můžeme udělat radost, chvilku pro sebe a nebo se něčím obdarovat. My dva se snažíme udělat si radost co nejvíce a tak nám je jedno jestli je to Valentýn a nebo MDŽ. Přestože jsme byli domluvení, že ten krásný srdíčkový tác, o kterém jsem už psala, mi nadělí na Valentýna, tak mě hned ráno u kávy čekalo překvapení. Jako vždy mé milované ferrero rocher, další hrníček a méďa. Ví naprosto přesně, čím mi udělat radost. Já jsem potěšila už včera. Byla jsem na výletě a přivezla mu klobásku a láhev jeho oblíbeného vína. Mám dovolenou a manžel prázdniny a tak i přestože oba celý den pracujeme, jsme rádi, že jsme spolu. Je toho hodně o čem se chystám napsat, ale nějak teď nestíhám. Slibuji, že do konce týdne se s vámi podělím o zážitky s úžasného včerejšího výletu a snad zvládnu dokončit i část tvoření. Po pár měsících jsem se konečně rozhoupala a zasedla k šicímu stroji. No a jak jistě víte, nemáme se moc rádi, ale chci si udělat nějaké nové dekorace, tak snad se podaří. Přeji krásný Valentýnský večer a brzy přinesu další novinky. Rija

8 komentářů:

  1. to je super mať muža, ktorý nebojkotuje a vie, čím svojej ženuške urobí radosť! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simonko, děkuji za návštěvu. Jsem ráda, že ho mám.

      Vymazat
  2. Tvůj manžel má pravdu,dělat si navzájem radost je prima ať už na Valentýna,ale i jindy během roku.Myslet na toho druhého,vzpomenout si,dát si dárek.I kdyby to byla čokoláda,klobáska,víno,přáníčko,cokoliv.
    Milé dárečky jsi dostala a krásný je i tác!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Ty se máš! :-) Měj hezký den a víkend. Tina

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím si to samé, co tvůj manžel, Rijo!
    Je hezké dělat si vzájemně radost, být spolu!
    Moc vám to přeji a zdravím! Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Přesně tak! Myslím si, že slavit se dá cokoliv. Udělat radost druhému maličkostí, to je přeci krásné.:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Máš úžasného manžela, už dříve jsem si všimla, jak se snaží Ti dělat radost! Málo můžu je takto nápaditých.

    OdpovědětVymazat
  7. Holky moc děkuji. Jsem opravdu moc ráda, že manžel je takový jaký je. Ví čím potěšit a je s ním i legrace. A jako každý muž má i své dny, ale i tak bych neměnila.

    OdpovědětVymazat