středa 26. prosince 2012

Předvánoční nadělování

Jak už jsem tu psala, letos nějak nestíhám. Pořád se něco děje a tak se stalo, že jsem vám nestihla ukázat jaké dárky jsem dostala ještě před Vánocemi. Ten první mi přišel poštou od mé virtuální kamarádky blogerky. Ivanka si všimla ubrusu na stolku a připravila mi k němu doplňky ze stejné látky a přidala krásného andílka a hvězdu. No a dalšími milými drobnostmi mě potěšily kolegyně v práci. Jedna mě přímo zaskočila krásným méďou do mé sbírky a druhá potěšila táckem na čaj a dobrým čajem. A ještě jsem dostala dvě krabičky výborných čajů, ale ty zůstaly doma, protože tam zásoby čajů již došly. Holky moje moc vám děkuji za krásná překvapení a ještě jedno na mě čeká na poště, ale to si vyzvednu až po novém roce, protože pošta u nás zase jednou zabodovala. Ale aspoň se mám ještě nač těšit. Přeji pěkný svátečný den. Rija


2 komentáře:

  1. Máš krásné dárečky! Líbí se mi, jak jsou krásně sladěné dárečky od kamarádky Ivanky, chňapka a srdíčka. A pak ta porcelánová mistička s levandulí na čaj. Ono to tak příjemně zahřeje u srdíčka, když jsou lidé na sebe tak hodní! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Lotty taky mám z dárků moc velkou radost. Každá kamarádka se trefila. Jedna dárečkem k ubrusu, další ví že mám ráda medvídky a další ví že miluji levanduli a čaj si vařím pořád.

    OdpovědětVymazat