neděle 15. ledna 2012

Přišla zima

Ráno, hned po probuzení, na nás čekalo překvapení. Napadl sníh. Tak jsme se konečně dočkali. I když ho není moc, ale na zakrytí šedivých míst to stačí. Nádhera sněhu byla ještě umocněna slunečními paprsky. Krásně se odrážely od krystalek sněhu, protože venku mrzne a fouká ledový vítr. Přesto nám nic nezabránilo v procházce. Jen jsme šly s Nelinkou sami, protože Micka vůbec nevylezla z boudy a Zrzek se chvíli před námi protahoval, ale zima ho na procházku nevytáhla. Ještě štěstí, že jsem jim včera do boudy přidala čerstvé seno a tak jim není zima. Když výjdu na dvorek je z boudy slyšet jejich spokojené předení. Jediné co je dokáže vytáhnout z pelíšku je miska s nějakou dobrotou. A protože sluníčko stále svítí, tak se jdeme po obědě projít a provětrat. Příjemnou neděli vaše Rija.





5 komentářů:

  1. Amelie, děkuji za pochvalu. Zatím ještě nejsou takové jak bych si představovala. S tím novým foťákem mi to moc nejde. Třebas jednou příjdu, kde dělám chybu.

    OdpovědětVymazat
  2. Aspoň iluze zimy, viď? Ten protahující se Zrzek je kouzelný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Rijo,máš to na zahrádce jak v pohádce o pejskovi a kočičce....Těším se na Tvé další příspěvky jistě uvidím něco nového a neokoukaného...Daja

      Vymazat
    2. Danah, Dájo moc děkuji za milé kometáře.
      Dájo, máš pravdu fenka a kocour jsou nerozluční kamarádi.

      Vymazat