pátek 29. července 2016

Nela a Sára

Při včerejší procházce jsme se zastavili na kus řeči se známým. Před pár dny mi ukázal nového člena rodiny. Pořídil si krásnou fenečku křížence čivavy a jacka russella. Momentálně je velikostně do mé dlaně a hrozně ráda se mazlí a je jak malé torpédo. Je zajímavé, že koťat se Nela nebojí a snaží se je přenášet, jako svoje plyšáky, ale štěněte se bojí. Včera jsme Sáru pustili a čekali jsme, co budou obě holky dělat. Nela dělala důležitou netykavku a uskakovala a Sára se snažila olizovat a objímat Nelu a přitom kolem ní lítala jak tryskomyš. Prostě zábava k popukání. Pokusila jsem se o pár snímků, ale zachytit Sáru nerozmazanou se mi podařilo, jen když si na pár vteřin sedla. Jsem zvědavá kdy si sní Nela začne hrát a nebude se tvářit tak důležitě. Máme občas pěkně veselo se zvířátky. Rija







4 komentáře:

  1. Sárinka je nádherná! :-) Nela je dáma, tak přece nebude blbnout se štěnětem! :-) Aduš se jim taky vyhýbá, jsou na ní děsně akční.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná štěně, musela to být zábava.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná štěně, musela to být zábava.

    OdpovědětVymazat
  4. Štěňátka jsou hrozně neposedná, divoká a ztřeštěná a to někteří pejsci nemusí, asi tak jako vaše Nelča. :-) Oba chlupáči jsou ale krásní, i my doma jednoho máme a je to úžasný psí kamarád a parťák :-)

    OdpovědětVymazat