pátek 1. ledna 2016

Poprvé v novém roce

Zdravím Vás v novém roce.Nás první den v tomto roce přivítal pocukrovanou zahradou. Do oběda sníh sice roztál, ale přeci jen už se to venku začíná podobat zimě.
Ještě jednou děkuji za vaše návštěvy, komentáře a pochvaly. Našla jsem mezi vámi pár přátel, byť některé jen virtuální. Jsem moc ráda, že jste tady, a že se i v tom novém roce budeme tady potkávat a dělit se o své zážitky, nápady, rady a především o milá slůvka, která jsou taky potřeba k životu. Jsem zvědavá, co nám letošní rok připraví za překvapení a jaký nakonec bude. Ten předchozí, byl pro nás plný nečekaných zvratů. Jsem ráda, že jsme udělali naše velké rozhodnutí a přestěhovali se. Zvelebujeme si bydlení a máme kolem sebe naše drahé.
Silvestr jsme přežili v pohodě. Letos se lidi v okolí krotili a nezačali bouchat petardy už v poledne, takže až do půlnoci byl klid a Nela byla v klidu. Tu jednu hodinu se sice klepala jak osika a s ní i koťata, takže jsem s nimi nakonec seděla v koupelně a chlupáče měla kolem sebe. Poslední den v roce je pro nás jako každý jiný, jen si o půlnoci připíjíme sklenkou šampaňského, to běžně neděláme :-))). Využila jsem klidu a pohody a celý večer poctivě vyšívala, takže nový rok jsem přivítala novou drobnou výšivkou. Mám v plánu vyšít ještě dva podobné motivy sněhuláků a pokročit tak v plnění mého snu - měnit dekorace podle ročních období. Snažím se už i nyní, ale stále nemám kompletní dekorace. Jakmile výšivku zarámuji podělím se o obrázek s vámi. Dneska ukáži jednu dečku, co jsem vyšívala před vánoci, byl to dárek. Bohužel jeden z mála, který jsem zvládla vyrobit. Piliny byly mocnější než já.
Takže klidný a pohodový ten letošní rok. Rija





1 komentář:

  1. Milá Jaruško, děkuju za přání a i já ti přeji spokojený rok, plný pohody, zdraví a radosti.
    :-)

    OdpovědětVymazat