neděle 3. ledna 2016

Krátká vzpomínka na uplynulé dny

Občas se přistihnu, jak chodím po domě a prohlížím si věci, které jsme za těch 13 let, co chaloupku máme, udělali. Mám radost, že se nám daří uskutečňovat naše sny a plány. Kdykoli procházím místnostmi zabrousím pohledem na strop, to je teď moje velká radost. Konečně máme všechny stropy krásné a stále ještě je cítit vůně dřeva, teď ještě umocněna vůní jehličí ze stromečku a větví ve vázách po domě. Ještě je potřeba dodělat ozdobná lišta na ukrytí trubek od topení a schovat kabely od světla, ale to až bude hotová dílna a místo na soustruh, aby manžel mohl vyrobit ze dřeva ozdobu. Těší mě, že jsme do vánoc všechno zvládli a teď si dáme pár týdnů oddych než se pustíme do kuchyně. Rija





9 komentářů:

  1. Ty srtopy vypadají nádherně a tu vůni dřeva ti upřímně závidím. Ať se daří v renovaci, Ivana.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanko děkuji. Ani nevíš jakou mám radost, že zmizely všechny nerovnosti na stropech. Práce nás čeká ještě hodně, ale bydlí se nám i tak dobře.

      Vymazat
  2. Máte to moc náádherné, my jsme naopak na tom úúúplném začátku, ale doufám, že se jednou budu moci takto poohlížet stejně jako vy, i když to jde velmi pomalu...snažím se užívat si i toho mála,co zatím mám(e):-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko na domečku práce nikdy nekončí, ale za to pohodlí a klid to stojí. Přeji ať vám jde práce od ruky.

      Vymazat
  3. Vůně dřeva, to prostě miluji :o)).
    Ať se daří vše co máte v plánu.
    Ála

    OdpovědětVymazat
  4. Stropy jsou nádherné a ta vůně musí být moc příjemná.Jarka

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná práce a chápu tu radost. Ať se daří. M.

    OdpovědětVymazat