neděle 27. prosince 2015

Šťastné a veselé

Zdravím v po vánočním čase a doufám, že jste prožili krásné a pohodové vánoce, tak jako my. Ano máte pravdu, poslední dobou příspěvky na blog trošku flákám. Nevím čím to je, ale mám pocit, že se rok od roku zpomaluji. Letos všeobecně je rok plný změn, úprav a nových věcí. Rekonstrukce dopadla dobře. Takže na Štědrý den už nám domov zdobily nové a natřené stropy. Nové světla svítily, okna byla umytá, nazdobená. Dokonce i cukroví provonělo chaloupku. Vánočka se letos konečně podařila a v krbu praskal oheň. Vánoce jsme prožili sami dva s manželem a Nelou. Ježíšek nám přinesl rotoped a po včerejší první zkušební jízdě si nejsem jistá, kdy se začne plnit sen o změně postavy. Záměrně nepíši nic o hubnutí a štíhlé linii, protože na mě nezabírá ani změna jídelníčku ani víc pohybu a úspěšně si dál kynu. Kromě rotopedu jsme dostali spoustu dárků, takže Ježíšek ocenil, že jsme celý rok byli hodní :-)).  Prožívejte krásné dny do nového roku. Chystám se prolistovat všechny oblíbené blogy. Mějte se krásně Rija










5 komentářů:

  1. Užívejte poklidný povánoční čas. Ač velmi ráda jezdím na kole a před lety si rotoped pořídila, abych přes zimu nezlenivěla, musím říct že mne to na něm nebavilo. A to jsem si při šlapání většinou ještě četla knížku:-))).
    Ála

    OdpovědětVymazat
  2. Jaru, krásný,pohodový vánoční čas :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný povánoční čas. Já musím mít u rotopedu hudbu anebo puštěnou televizi, ale když si na to člověk zvykne, výsledek zpevnění těla je znát docela brzo :-) M.

    OdpovědětVymazat
  4. Jaruško, všechno nejlepší do nového roku. Ozvu se, jak jen to půjde. :-) Měj se moc krásně. Tina

    OdpovědětVymazat
  5. Rijo, krásné vánoce jste měli u Vás v chaloupce :)
    Moc se mi líbí kabelka;)
    Rotoped nemám - koupila jsem si Orbitrack -a nazývám ho velmi láskyplně - KSINDL :)) musím koukat na film, jinak s ním zásadně nerandím :))
    Přeji vše nejlepší do nového roku, hodně zdravíčka a taky pevné vůle k "randění"s rotopedem :) Renča

    OdpovědětVymazat