středa 14. října 2015

26

Rok se s rokem sešel a pro nás s manželem nastal náš den D. Už je to krásných 26 let, kdy se naše cesty s manželem spojili a my prožíváme dobré a zlé společně. Za tu spoustu let se nám podařilo hodně krásného. Především dva úžasní synové. Manžel opět nezapomněl a potěšil mě krásnou kyticí a dárečkem. Překrásný svícen zdobí náš stůl. Sváteční večeři jsem tentokrát připravila doma a společné chvíle ztrávíme doma u krbu se skleničkou šampaňského. Ještě jeden společný dárek na nás teprve čeká. Za pár dní jedeme na prodloužený víkend do Beskyd. Krásný večer Rija.

10 komentářů:

  1. Gratuluji ke krásnému výročí. V Beskydech si to pořádně užijte :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jaruško je krásné být spolu dvacetšest let, ne každému to vydrží a ne každému je to osudem přáno.Přeji vám dalších krásných společných 26let.
    Hezký večer IVA

    OdpovědětVymazat
  3. Jaruško je krásné být spolu dvacetšest let, ne každému to vydrží a ne každému je to osudem přáno.Přeji vám dalších krásných společných 26let.
    Hezký večer IVA

    OdpovědětVymazat
  4. Rijo, moc gratuluji a přeji parádní víkend!
    Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Jaruško,je to moc pěkné číslo,za kterým se skrývá i spousta hlavně spokojených a šťastných let.Přeju,ať to číslo ve spokojenosti dál narůstá !
    My v sobotu taky slavíme...máme na kontě o tři roky méně

    OdpovědětVymazat
  6. Moje milá Jaruško, gratuluji ke krásnému společnému jubileu. Ty víš, proč se mnou cloumá závist :-D Mějte se moc krásně!!! Pa. Tina

    OdpovědětVymazat
  7. Rio, velká gratulace. A víkend si pořádně užijte. Pavel

    OdpovědětVymazat
  8. Rijo, připojuji se ke gratulacím :o)

    OdpovědětVymazat
  9. Rijo gratuluji a přeji Vám ještě hodně krásných společných let.

    OdpovědětVymazat
  10. Rijo gratuluji a přeji Vám ještě hodně krásných společných let.

    OdpovědětVymazat